Ács mesterként 1995-óta foglalkozunk tetőszerkezetek építésével és felújításával, a családi háztól a hotelen át a templomig. Több műemlék épületet és korszerű mérnöki szerkezetet építettünk az eltelt évek alatt.

Tetőtéri ablakok beépítését a VELUX ajánlott beépítő mestereként végezzük. www.velux.hu

Foglalkozunk monolit és nagytáblás zsaluzatok készítésével. (Falak, födémek és egyedi szerkezetek) www.doka.hu

Saját jogon rendelkezem felelős műszaki vezetői engedéllyel. A felelős műszaki vezető személyesen felel a jóváhagyott engedélyezési tervek megvalósításáért, a szakmai, minőségi és biztonsági előírások megtartásáért.

2006-ban elkészült a telephelyemen egy fűthető 600 m2-es műhely, melyben telepített gépek segítik a munkát, ács szerkezeti elemek szabását és előkészítését. Ezáltal lerövidül a helyszínen töltendő idő.

A szomszéd telephelyen rendelkezésünkre áll egy 1500 m3-es készlettel bíró fatelep, amely luc-, borovi-, vörösfenyőt, légszáraz és szárított állapotban készletez. www.famest.hu

1998-óta képzünk tanulókat ács és tetőfedő szakmákban 2-3 fős csoportban, szoros kapcsolatban a szakképző iskolákkal és a területi kamarával www.veszpremikamara.hu

Tevékenyen részt veszek a szakmunkás tanulók szintfelmérésében és vizsgáztatásában, próbálva ezzel is segíteni a szakma presztízsének és színvonalának növelését.

acs1
acs16
acs18
acs21

Referenciák