A Tető Építők Egyesületének alapító tagjaként 1985 óta foglalkozom lelkes tanulók képzésével, akik az ács és tetőfedő szakmát választják hivatásuknak, és azon belül is a legjobbakká szeretnének válni. Magyarország területén tetőfedő szakmunkás vizsga egyedülálló helyszínéül szolgál kialakított tanműhelyünk. Büszkék vagyunk rá, hogy edukáció szempontjából is az élen járunk, ha a szaktudás átadásáról van szó.

Fiatal szakembereknek versenyeket is hirdetünk melyek keretein belül előválogatót tartunk, majd a döntőt követően a legtehetségesebb versenyző személye nemzetközi versenyre juthat ki, a Skills Hungary program keretein belül szakértők készítik fel a versenyző.

A TetőPiltmannak, mint szakmai szervezőnek szponzori szerződése van a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával, ami által teljes mértékben finanszírozásra kerül az adott versenyző féléves felkészülése. Ehhez biztosítjuk a szükséges szerszámokat, a helyszínt és az alapanyagot. Ezt követi a nemzetközi verseny helyszínére utazás, mely szintén teljes mértékben finanszírozott. Ekkor jut idő a helyi kultúra megismerésére és egy kis szórakozásra is. Az utóbbi helyszínül szolgáló városok közül pár: Kazany (Oroszország), Abu Dhabi (Egyesült Arab Emírségek), Sao Paolo (Brazília), London (Egyesült Királyság) és még sorolhatnánk.

Európai bajnokságon belül a III. hely, világbajnokságon belül pedig a VIII. hely volt a legsikeresebb eredményünk.

A cél minél több sikeres versenyen részt venni, mint az európai nagyságrendű EuroSkills, az Ács Európa Bajnokság vagy a világszintű WorldSkills.